Witgoed Mulder, Reparatiebedrijf Drachten , Mulder EVM, Witgoed specialist Mulder, Reparatiebedrijf Heerenveen, Mulders Elektronika. Reparatiebedrijf Groningen

Marum , Leek, Ureterp, Oudega, Drachten, Beetsterzwaag, Gorredijk, Heerenveen, Boornbergum en omgeving, Westerkwartier, Stad Groningen, Zuidhorn, Aduard, Boerakker, Nuis Niebert, Drachtster compagnie, Opeinde, Opende, de Wilp en alle omliggende plaatsen in de gemeente smallingerland, westerkwartier en de stad Groningen

ONZE SERVICE 

REPARATIE SERVICES

Ons bedrijf bestaat al meer dan 45 jaar, de laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het repareren van witgoed en keuken apparaten.


Doordat wij de trainingen volgen die bij de merken aan ons worden aangeboden kunnen wij vaak snel en efficient reparaties uitvoeren.


Wij onderzoeken het defect en gaan dan in overleg wat de beste opties zijn!

VERKOPENDE SERVICES

Doordat ons bedrijf al meer dan 45 jaar bestaat hebben wij ook gezien deat de verkopende markt erg hard veranderd. Grote bestaande bedrijven waaronder scheer en foppen , megapool en harense smit zijn allemaal omgevallen.

De oorzaak is heel duidelijk, te lage prijzen, voor de consument super voor bedrijven niet vol te houden!

Wij bieden natuurlijk ook nieuwe apparaten aan waar onze voorkeur naar oe gaat, wij kijken naar de situatie bij u thuis en kunnen een passende offerte voor u maken.

Voordeel in garantieperiode, komen wij altijd even kijken wat een defect kan zijn en zonodig snel op te lossen.

AIRCO en INSTALLATIES


Wij kunnen voor u een passende offerte maken voor een airo installatie of een uitbereiding van uw meterkast voor bijvoorbeeld een extra keuken apparaat!

OUR PROCESS

01.

 

Eerste

Inspectie

 


 

02.


Prijsopgave en 

Overleg




03.


Direct vervangen of een afspraak plannen





04.


Project afgewerkt




HEEFT U HULP NODIG

MET EEN VAN UW APPARATEN?